Цуценячий патруль у кіно 2: Поліцейський автомобіль-трансформер Гонщика делюкс

Артикул:SM17732/7887
  • Категорія: Категорія А
  • Тип упаковки: коробка

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Цуценячий патруль у кіно 2: Поліцейський автомобіль-трансформер Гонщика делюкс: приєднуйся до Гонщика і його поліцейського автомобіля-трансформера делюкс!

Ця іграшкова машинка у стилі «Щенячий патруль. Мегакіно» має розміри понад 30 см у довжину, 15 см у ширину та 10 см у висоту. У неї надзвичайно стильний дизайн, приголомшлива трансформація та захоплюючі звукові ефекти і підсвітка, синхронізовані між собою.

Ця розкішна поліцейська гоночна машина стане чудовим подарунком для дітей, які є фанатами мультфільмупро відважних цуценят.

Гонщик одягнений у свою синю форму з фільму «Щенячий патруль. Мегакіно», з напівпрозорими деталями, що світяться, та крутим шоломом. Розташуйте фігурку Гонщика на сидінні його поліцейської машини, щоб активувати круту підсвітку!

А коли настане час для захоплюючої рятувальної місії, натисніть на Гонщика, щоб активувати трансформацію його транспортного засобу в режим порятунку. Автомобіль збільшиться майже до 40 см у довжину та 20 см у ширину!

З іграшками «Щенячий патруль» діти розвивають свою уяву та моторні навички, одночасно насолоджуючись своїми улюбленими сценами з мультфільму!

Для роботи необхідні 3 батарейки ААА (LR03) – входять в комплект.

В наборі:

  • 1 фігурка Гонщика,
  • 1 транспортний засіб.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно. Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Купити іграшки Той-той оптом в Україні легко на сайті Белес за приємною ціною.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: