Машинка KT 5385 WF мет., інерц., гумові колеса, відчин. двері, 4 кольори, кор., 16-7-8 см.

Артикул:KT 5385 WF
  • Країна похождення: КНР
  • Тип упаковки: картон

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Замовити Машинка KT 5385 WF мет., інерц., гумові колеса, відчин. двері, 4 кольори, кор., 16-7-8 см. оптом за низькою ціною в онлайн магазині Белес.

Кінсмарт - це відомий бренд, що спеціалізується на виробництві якісних масштабних моделей автомобілів. Заснований на початку 2000-х років, Kinsmart швидко отримав популярність завдяки своїй відданості деталям та якості продукції. ТМ спочатку зосередилася на створенні реалістичних екземплярів автомобілів у масштабах 1:32 та 1:38, які стали улюбленими іграшками та колекційними предметами для малих і дорослих. Кожна Kinsmart машинка оснащена інерційним механізмом, який дає можливість

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по всій території України доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими транспортними компаніями на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: