Конструктор SLUBAN M38-B0598 "Builder": Фігурка

Артикул:M38-B0598
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купити конструктор Sluban оптом за приємною ціною на сайті Белес

Завдяки великому асортименту конструкторів у серіях Слубан в інтернет магазині іграшок Белес, ви знайдете ідеальний набір для дітей будь-якого віку. Від серій
Sluban Army та Sluban Town до Слубан Police та Sluban Titanic - кожна серія пропонує незабутні сценарії та високоякісні деталі. Відтепер купити конструктор Sluban стало ще простіше з Белес. Виберіть іграшки, які принесуть малюкам фантастичну радість та розвагу!

Конструктори стали однією з найпопулярніших іграшок серед дітей усіх вікових категорій. Їхній визнання полягає в можливості створення безмежних комбінацій та конструкцій, що розвивають кмітливість та творчі вміння дітей. Поза залежністью від того, чи мріють діти побудувати велике місто, космічний корабель чи цікавий замок, конструктори завжди стають відмінним інструментом для реалізації їхніх ідей та фантазій.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом фірми Белес Україна, іншими поштовими службами на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: