Набір пластиліна, 10 контейнерів в тубі

Артикул:22037
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Набір пластиліну для свята 22037: Творча Радість для Малюків

Цей захоплюючий набір пластиліну (22037) стане чудовим подарунком для будь-якої дитини, будь то хлопчик чи дівчинка. Набір складається з десяти компактних баночок (28 грамів кожна) різнокольорового пластиліну Play-Doh.

Особливості набору:

  1. Різнобарв'я: Кожна баночка містить пластилін різних кольорів, а кришечка відповідає самому пластиліну, дозволяючи легко визначати кожен відтінок.

  2. Можливість змішування: Якщо основних кольорів виявиться мало, їх легко можна змішувати для отримання нових відтінків, що розширює творчі можливості.

  3. Чудова консистенція: М'який та податливий пластилін дозволяє виліплювати навіть дрібні деталі, надаючи можливість дитині втілити свої творчі ідеї.

  4. Безпека та чистота: Пластилін не викликає алергічних реакцій, безпечний для дітей. Він має приємний запах, не липне до рук та легко очищається з будь-якої поверхні, будь то килим чи стіл.

  5. Довготривала свіжість: Зберігаючи пластилін у щільно закритих баночках, можна бути впевненим, що він не висохне, і дитина зможе користуватися ним протягом тривалого часу.

З цим набором дитина отримає не лише розважливий час, а й стимул для творчого самовираження та розвитку уяви.

Купити Play-Doh гуртом за вигідними цінами в Україні легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: