Джип KT 5337 WS1 мет., інерц., 1:40, серф.дошка, відчин. двері, гум.колеса,4кольори,кор.,16-7-7,5см.

Артикул:KT5337WS1
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: КНР
  • Тип упаковки: картон

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Замовити Джип KT 5337 WS1 мет., інерц., 1:40, серф.дошка, відчин. двері, гум.колеса,4кольори,кор.,16-7-7,5см. оптом за низькою супер-ціною на сайті Белес.

Машинки для дітей КІНСМАРТ - це захоплюючий і реалістичний спосіб познайомити малюків зі світом автомобілів. Kinsmart пропонує моделі машин, виконані у масштабах 1:32 та 1:38, які точно передають зовнішній вигляд і деталі оригінальніх автомобілів. KINSMART дитячі машинки підходять як для ігор, так і для колекціонування. В асортименті КІНСМАРТ немало різних марок та екземплярів, від класичних до сучасних, що робить асортимент цікавим для малечі і дорослих. Ці машинки стануть прекрасним подарунком для маленьких автолюбителів і тих, хто цінує якісні іграшки.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, відправка іграшок відбувається оперативно та ефективно.

Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими поштовими службами на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: