Іграшка "Набір для сніговика ТехноК", арт.6498

Артикул:6498
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: Украина

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис
"Набір для сніговика ТехноК" - це ідеальний спосіб створити веселих та чарівних сніговиків у вашому дворі або на сніжному полі. Цей набір містить у собі всі необхідні інструменти та аксесуари для творчості на свіжому повітрі під час зимових розваг.В комплекті ви знайдете різноманітні форми та аксесуари, які допоможуть вам створити вражаючих сніговиків. Від капелюшка до морквяного носа - усе, що вам потрібно, щоб зробити ваші сніговики неповторними. Є лопатка - щоб зібрати побільше снігу та відерко, що стане відмінним головним убором для майбутнього сніговика. Яскрава морква для носа, різнобарвні фішки для ґудзичків та посмішки.  А «оченята», надруковані методом тамподруку, з якими наш герой немов оживає.Також до іграшки додається покрокова кольорова інструкція – щоб сніговик вийшов дійсно найкращим.

ТехноК – це український бренд, який ось уже понад 20 років радує дітей та їхніх батьків якісними та безпечними іграшками. За ці роки компанія зарекомендувала себе як надійний виробник, що пропонує широкий асортимент товарів для малечі. Асортимент бренду ТехноК налічує понад 400 видів товарів. Серед них: конструктори, іграшки для сюжетно-рольових ігор, настільні ігри, іграшки для активних ігор, іграшки для найменших та ін.

ТехноК – це вибір турботливих батьків, які хочуть подарувати своїм дітям радість та щасливе дитинство.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно. Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Купити іграшки ТехноК оптом в Україні легко на сайті Белес за приємною ціною.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: