Іграшка «Каска ТехноК», арт.8614

Артикул:8614
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис
Бути відважним рятувальником, лікарем, поліцейський, гонщиком та космонавтом – дітлахам можна спробувати все. Оригінальні ігрові набори різних професій дуже схожі на справжні професійні інструменти. З ними хлопчики та дівчатка відчують себе справжніми майстрами.Іграшкова каска пожежника від ТехноК справжня знахідка для маленьких рятувальників. Врятувати улюблену іграшку, м'якого ведмедика, чи справжнього котика – для відважної дітвори можливо все. Каска призначена для маленьких пожежників-рятувальників.ЇЇ можна використати для пошуково-рятувальних операцій в горах, на дорогах та у лісі.Каска має пом'якшену вставку та добре тримається на голові. Спеціальна форма з подовженим заднім дашком для захисту шиї.Яскрава емблема на передній частині підкреслює горду приналежність до Пожежного депо ТехноК! Такі сюжетно-рольові ігри дуже корисні для дітей. Вони сприяють розвитку дрібної та великої моторики, мислення та уяви.  Під час ігор діти вчаться взаємодіяти та вирішувати складні завдання, вивчають нові слова, тренують фізичну витривалість.Іграшка виготовлена з безпечного пластику, не містить сторонній запах, без фталатів.Іграшка для дітей від 2-х років.

ТехноК – це український бренд, який ось уже понад 20 років радує дітей та їхніх батьків якісними та безпечними іграшками. За ці роки компанія зарекомендувала себе як надійний виробник, що пропонує широкий асортимент товарів для малечі. Асортимент бренду ТехноК налічує понад 400 видів товарів. Серед них: конструктори, іграшки для сюжетно-рольових ігор, настільні ігри, іграшки для активних ігор, іграшки для найменших та ін.

ТехноК – це вибір турботливих батьків, які хочуть подарувати своїм дітям радість та щасливе дитинство.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно. Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Купити іграшки ТехноК оптом в Україні легко на сайті Белес за приємною ціною.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: