Конструктор Тричаклунський турнір: Чорне озеро

Артикул:76420
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Конструктор LEGO Harry Potter Тричаклунський турнір: Чорне озеро 76420

Розмір пакунку: 26,2 x 28,2 x 59 см
Вага: 555 г
Кількість деталей: 349 шт.
Серія: LEGO Harry Potter
Тематика: Гаррі Поттер

  • Влаштуйте магічне змагання – за допомогою цього конструктора LEGO® Harry Potter™ (76420) діти віком від 8 років зможуть відтворити завдання Тричаклунський турнір на озері Хогвартс із фільму «Гаррі Поттер і кубок вогню».
  • П’ять мініфігурок LEGO® і дві фігурки LEGO – Гаррі Поттер™ з ластами, Віктор Крум з головою акули, Герміона Грейнджер, Рон Візлі та русалка, а також фігурки гринділів та краба.
  • Підводна сцена на озері Хогвартс — складається зі складних арочних руїн із 2 гнучкими елементами LEGO® для створення ефекту ширяння для Герміони Грейнджер і Рона Візлі, а також 2 печери з прихованими скарбами.
  • Збірна док-станція та гребний човен — док-станція оснащена функцією занурення мініфігурок і годинником, що обертається, а також аксесуарами, як-от чайник і зілля з жабрів.
  • Класна ідея подарунка - подаруйте цю модель LEGO® із 349 елементів як сюрприз, подарунок на день народження чи Різдво для дітей віком від 8 років, які є фанатами Гаррі Поттера™ і світу магії.
  • Будуйте, грайте та збирайте — модель пристані має висоту 18 см, ширину 12 см і глибину 6 см. Її можна розмістити на підводній сцені.

Купити конструктор LEGO Harry Potter Тричаклунський турнір: Чорне озеро 76420 оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: