Конструктор Пригоди з Маріо. Стартовий набір

Артикул:71360
  • Категорія: Категорія А

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис

Купуйте конструктор LEGO Super Mario Пригоди з Маріо. Стартовий набір 71360 оптом за супер ціною.

 

  • Розмір пакунка: 9 x 32 x 26 см
  • Вага: 502 г
  • Кількість деталей: 231 шт.
  • Серія: LEGO Super Mario
  • Тематика: Комп'ютерні ігри
  • Електроживлення: 2 AAA (нема у комплекті)

Цей набір Lego Super Mario Adventure Starter Course дозволить побудувати свій власний ігровий світ. Він містить фігурку Маріо, яка реагує на ваші дії через ЖК-екрани та динамік. Діти зможуть перебудовувати кубики, створюючи нові рівні, а також взаємодіяти з 7 кубиками дій, які співпрацюють з фігуркою Маріо.

Фігурка Маріо вражає своєю інтерактивністю - вона оснащена датчиками кольору, ЖК-екранами та динаміком, відтворюючи більше ста різних реакцій на ваші дії. Ця фігурка працює від двох батарейок AAA (не входять до набору), дозволяючи вам насолоджуватися інтерактивним геймплеєм і отримувати винагороду за креативні рішення.

Завантажте безкоштовний додаток Lego Super Mario, щоб зробити гру ще захопливішою. Тут діти знайдуть інструменти для масштабування і обертання тривимірних зображень, а також отримають нові ідеї для конструювання і творчих ігор. Не забудьте про безпечний форум, де можна спілкуватися з друзями.

Компанія LEGO відома своєю найвищою якістю і новаторським підходом. Набори LEGO - це не просто іграшки, а цілі винаходи з використанням передових технологій, високоякісного пластику, яскравих кольорів та міцних деталей.

Придбати конструктор LEGO Super Mario Пригоди з Маріо. Стартовий набір 71360  оптом в Україні дуже легко на сайті Белес.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: