Іграшка "Набір садівника ТехноК"", арт. 9574

Артикул:9574
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: Украина

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис
«Набір садівника ТехноК» –це не просто іграшка, а ваш надійний помічник у справжніх садових пригодах. З нею малюк відчує себе маленьким господарем великого саду чи подвір’я.У наборі садівника є все необхідне для веселої та захоплюючої гри: газонокосарка ТехноК, лопатка, грабельки та лійка-каністра.Яскравий дизайн і реалістичний вигляд газонокосарки ТехноК точно приверне та захопить увагу дитини та дорослих. А різноманітні ручки газонокосарки, які імітують збільшення потужності та швидкості викосу, прикрасять будь-яку гру. Під кришкою "двигуна" знаходиться контейнер для зберігання улюблених іграшок та  садових інструментів. І ще є лійка-каністра для бензину. А граблі та лопатка допоможуть швидко та вчасно все зібрати та прибрати.Кожну деталь набору виготовлено з якісних матеріалів, що гарантує безпеку та надійність під час гри. Міцна конструкція зробить  забаву довготривалою та ще цікавішою.Така гра сприяє розвитку уяви та творчості, також навчає дітей турботливому ставленню до природи та навколишнього середовища.Із дитячим набором садівника ТехноК створіть вражаючі та приємні моменти, які залишаться з вами надовго.

ТехноК – це український бренд, який ось уже понад 20 років радує дітей та їхніх батьків якісними та безпечними іграшками. За ці роки компанія зарекомендувала себе як надійний виробник, що пропонує широкий асортимент товарів для малечі. Асортимент бренду ТехноК налічує понад 400 видів товарів. Серед них: конструктори, іграшки для сюжетно-рольових ігор, настільні ігри, іграшки для активних ігор, іграшки для найменших та ін.

ТехноК – це вибір турботливих батьків, які хочуть подарувати своїм дітям радість та щасливе дитинство.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно. Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Купити іграшки ТехноК оптом в Україні легко на сайті Белес за приємною ціною.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: