Іграшка "Позашляховик Технок", арт.4982

Артикул:4982
  • Категорія: Категорія А
  • Країна похождення: Украина
  • Тип матеріалу: пластик
  • Тип механізму: без батарей
  • Тип транспорту: Джипи

Щоб побачити ціни на товари для обраного складу, Вам необхідно зареєструватися або увійти в свій обліковий запис.

Опис
Нова машинка– це, мабуть, найбажаніший подарунок для кожного хлопчика. Малюки дуже швидко придумають з ними найрізноманітніші ігри: влаштовують швидкі перегони зі спорт карами, розгортають будівельні роботи у пісочниці,  граються у гаражі, паркінги та СТО. У вантажівках можна перевозити різні вантажі та іграшки, а на позашляховиках вирушати у захопливі пригоди бездоріжжям.Саме для шанувальників джипів пропонуємо іграшковий спортивний позашляховик з відкритим кузовом та масивними бамперами-«кенгурятниками». На машині великі колеса з яскравим протектором, що легко долають різні перешкоди. У салоні авто можна розмістити невеликі іграшки та взяти їх з собою у подорож. Цікавий динамічний дизайн позашляховика неодмінно приверне увагу дітвори до іграшки. Кольорова гама та яскраві наліпки додають грі особливого драйву – так діти уявляють себе супер героями.Різні сюжетно-рольові ігри розвивають дитячу уяву, мислення, координацію та дрібну моторику.  Граючись у колі друзів, діти покращують комунікативні та соціальні навички.Оптимальні розміри іграшки для використання як в кімнаті, так і для гри на вулиці. Влаштуйте Вашому малюку незабутнє свято, подарувавши йому давно омріяний джип. Подарунок принесе чимало позитивних емоцій і батькам, адже радість дитини - головна нагорода.Виготовлений із безпечних  якісних матеріалів без запаху. Автомобіль міцний і надійний.Іграшка для дітей від 3-х років.Пакування– яскрава напіввідкрита коробка, 36.5 х 23.5 х 20.5 см.

ТехноК – це український бренд, який ось уже понад 20 років радує дітей та їхніх батьків якісними та безпечними іграшками. За ці роки компанія зарекомендувала себе як надійний виробник, що пропонує широкий асортимент товарів для малечі. Асортимент бренду ТехноК налічує понад 400 видів товарів. Серед них: конструктори, іграшки для сюжетно-рольових ігор, настільні ігри, іграшки для активних ігор, іграшки для найменших та ін.

ТехноК – це вибір турботливих батьків, які хочуть подарувати своїм дітям радість та щасливе дитинство.

Доставка по Україні

Ми забезпечуємо доставку по всій Україні. Завдяки розгалуженій мережі складів, доставка іграшок відбувається оперативно та ефективно. Доставка іграшок по Україні доступна за різними способами: транспортом компанії Белес Україна, іншими перевізниками на ваш вибір або самовивезення. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до наших менеджерів.

Купити іграшки ТехноК оптом в Україні легко на сайті Белес за приємною ціною.

Схожі товари:
Потрібна консультація фахівця?
Задайте Ваші питання нашим менеджерам:
За телефоном:
+38 (097) 062-02-95
Або надішліть запит на пошту: